Aandelen

Disruptor Adyen schudt betalingsindustrie grondig op
Het is een van de grote succesverhalen uit de Nederlandse start-up wereld. Een baanbrekende technologie, razendsnelle groei en nu al een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Adyen is de status van start-up al ontgroeid en hoort bij de grote jongens. Morningstar volgt vanaf nu deze nieuwkomer op het gebied van betalingsverkeer en analyseert de bijzondere eigenschappen, de groeiperspectieven en de waardering. Volgens Morningstar is het aandeel wel erg duur, omdat er een cruciale groeimotor ontbreekt.
Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar's maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen nieuwe stijl is weer verschenen. Naast large-caps maken daar tegenwoordig ook mid-cap aandelen deel van uit. Bekijk de Europe Large-Mid Cap Pick List nieuwe stijl voor augustus.
Wide Moat aandelen doen het op lange termijn beter
Morningstar's Wide Moat rating is bedoeld voor aandelen die een houdbaar concurrentievoordeel hebben. Die kwaliteit zou zich moeten vertalen in een bovengemideld koersrendement. Morningstar onderzoekt of dat inderdaad het geval is. Tipje van de sluier: vooral op de lange termijn.