Aandelen

Tijd voor herweging van Amerikaanse aandelen
De bull-markt voor Amerikaanse aandelen duurt inmiddels ruim negen jaar. Vergeleken met andere geografische regio's zijn ze aan de dure kant geworden. Bovendien nemen ze meer dan de helft van het wereldwijde aandelenuniversum voor hun rekening, terwijl de economische activiteit van de VS maar een kwart van de wereldeconomie uitmaakt. Tijd voor een herijking van deze aandelencategorie.
Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large cap aandelen
De koersstijgingen op de wereldwijde aandelenmarkten in januari hebben er voor gezorgd dat sommige aandelen dichter in de buurt van hun Fair Value zijn gekomen. Dat schept kansen voor andere aandelen die verder onder hun Fair Value noteren; de aantrekkelijk gewaardeerde aandelen. De aandelenanalisten van Morningstar zetten deze op een rij in de Large Cap Global Core Pick List voor februari.
Dit zijn de aantrekkelijkste Europese aandelen
Morningstar's Europe Core Pick List kent voor februari slechts een minimaal aantal wisselingen. De koersschommelingen van de aandelen en de wijzigingen van Fair Values en Moat Ratings door de aandelenanalisten van Morningstar hieven elkaar op. Dit is het overzicht van de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen voor februari.