Er zijn technische problemen met het inschrijven van gebruikers. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en intussen vragen we om uw geduld.
Technology Europe on globeDit zijn de 12 goedkoopste technologie aandelen
Morningstar zet 12 technologie-aandelen op een rij die flink ondergewaardeerd zijn. De techsector is hard geraakt in de volatiele markt van de afgelopen maanden, maar toch zijn er interessante bedrijven met sterke groeikansen te vinden. Morningstar licht ze toe.
RecessioneDit zijn 10 Europese aandelen voor in tijden van recessie
De dreiging van een recessie is alom aanwezig. Daarom geven de aandelenanalisten van Morningstar 10 voorbeelden van defensieve aandelen met een Wide Moat rating die een goede keus zijn voor de beleggingsportefeuille in tijden van economische neergang.
F1 GP Zandvoort 2022Drie bierbrouwers onder de loep: wie is er ondergewaardeerd?
Hoe staan de drie grootste bierbrouwers ervoor nu we weer terug naar normaal zijn? Een analyse over de prestaties en de wereldwijde markposities van Heineken, AB InBev en Carlsberg. Slechts één van de drie is ondergewaardeerd, zo blijkt.

Best Ideas

Tools

Aandelen Screener
Deze screener is ontwikkeld als startpunt voor onze toonaangevende database van wereldwijde beleggingen.
Wereldwijde Markt Barometer
We maken gebruik van onze onafhankelijke research om nieuwe indices te vormen en uitkomsten te genereren die beleggers waarderen.
Heatmap
Biedt een snelle blik op de intraday en historische marktdata om de Nederlandse markt te analyseren.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings