semiconductorDit zijn de aantrekkelijkste chipbedrijven naast Nvidia
Wie de boot heeft gemist bij de rally van Nvidia, kan nog altijd kijken naar andere chipaandelen. Morningstar zet de aantrekkelijkst gewaardeerde chipbedrijven op een rij. Maar let wel; deze industrie kan nog steeds behoorlijk volatiel zijn.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar brengt het maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen. De lijst bevat de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar European Market Large-Mid Cap Index. Bekijk welke aandelen de aantrekkelijkst gewaardeerde zijn voor juni.
bearbullIndexconcentratie lijkt op 1999: is dat gevaarlijk?
De groeiende invloed van technologie mega-caps op de rendementen van indexen maskeert de prestaties van de andere index-componenten die zich benedengemiddeld ontwikkelen. De resultaten van indexen worden dus vooral gestuurd door een geconcentreerde groep specifieke aandelen. Dat is een situatie die sterk lijkt op die van 1999 en nu voor het eerst sindsdien weer opduikt. Hoe gevaarlijk is dat?

Best Ideas

Tools

Aandelen Screener
Deze screener is ontwikkeld als startpunt voor onze toonaangevende database van wereldwijde beleggingen.
Wereldwijde Markt Barometer
We maken gebruik van onze onafhankelijke research om nieuwe indices te vormen en uitkomsten te genereren die beleggers waarderen.
Heatmap
Biedt een snelle blik op de intraday en historische marktdata om de Nederlandse markt te analyseren.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten