Morningstar RSS Feed    
 
     
Real Simple Syndication (RSS) is een XML-gebaseerd formaat voor de distributie van bestanden. Morningstar biedt geselecteerde bestanden aan via een RSS-feed voor gebruik in nieuwsreaders. (Bekende readers zijn: My Yahoo! en NewsGator.) Deze feeds bevatten headlines, samenvattingen en links naar Morningstar.nl voor het volledige artikel.

Aanmelden bij een Really Simple Syndication (RSS) feed is vergelijkbaar aan het abonneren op een nieuwsbrief. Als u zich abonneert voor een e-nieuwsbrief, wordt elke nieuwe uitgave per e-mail naar uw e-mail adres gestuurd. Wanneer u zich abonneert voor een RSS-feed, wordt elke keer als een nieuw item of artikel is gepubliceerd op het web, een koppeling naar het item of artikel toegevoegd aan uw reader.

RSS-feeds zijn gratis en Morningstar.nl gebruikt RSS 2.0.

Momenteel bieden wij de volgende RSS-feed aan:
    Add to Google
Hoe u aan te melden voor Morningstar RSS-feeds
Er zijn een paar verschillende manieren om Morningstar toe te voegen als een nieuws-feed. Ten eerste, installeer een RSS nieuws reader programma als u dat nog niet gedaan hebt. Deze programma's zijn meestal gratis.

Als u al een nieuws reader programma heeft, volgt u dan de stappen die in uw nieuws reader staan beschreven voor het toevoegen van een nieuwe RSS feed. Als u de feed wilt toevoegen aan My Yahoo! of als uw reader vereist dat u de feed handmatig moet toevoegen, volgt u dan de instructies hieronder.

 
Als u gebruik maakt van
My Yahoo! als nieuwsreader,
volg dan deze stappen:
 
Volg deze stappen als
u feeds handmatig aan
de reader toevoegd:

1. Klik op de knop

2. Klik op 'Voeg toe aan mijn Yahoo! " Op de Yahoo! site.

3. Meld u aan bij uw Yahoo! Account. (Als u al bent aangemeld, ga dan naar stap 4.)

4. Klik op "Terug naar vorige pagina" om terug te keren naar deze Morningstar pagina of klik op "Ga naar My Yahoo!" om naar uw Yahoo! pagina te gaan.

 

1. Klik met de rechtermuisknop op de oranje XML-knop

2. Selecteer "Copy Shortcut" (of "Copy Link Location" afhankelijk van uw browser). (Dit is het vinden van de URL van de gesyndiceerde inhoud.)

3. Plak de URL op de juiste plaats in uw RSS-reader.

     
 
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten