ABN Amro hq wallHogere risicopremies voor ABN Amro en ING door zorgen extra bankenbelasting
De voorgestelde extra belasting op winsten en dividenden van Nederlandse banken zal leiden tot hogere risicopremies, want beleggers houden niet van interventies en onzekerheid. De impact op de winsten van banken zoals ABN Amro en ING zal naar verwachting minimaal zijn, verwacht Morningstar's bankenanalist Johann Scholtz.
nn groupKoers NN onderuit na vonnis woekerpolis-zaak
Het aandeel NN gaat woensdag onderuit op het Damrak na een vonnis over woekerpolissen. Een fikse claim dreigt voor de Haagse verzekeraar. Ook de koersen van Aegon en ASR worden geraakt, want beide verzekeraars komen ook voor deze kwestie.
Ondergewaardeerd Akzo Nobel heeft iets unieks in huis
akzo 1
Het aandeel Akzo Nobel is ondergewaardeerd, maar hoe staat het bedrijf er operationeel voor? Morningstar analyseert de twee bedrijfsdivisies, die beide over concurrentievoordelen beschikken. Vooral met de coatings die Akzo Nobel maakt voor bijvoorbeeld scheeps- en vliegtuigrompen en olieboorinstallaties heeft het iets unieks in huis.
Morningstar analyst ratingsDe nieuwste ratingwijzigingen door Morningstar
De fondsanalisten van Morningstar brengen u de nieuwste upgrades en downgrades van beleggingsfondsen die ze in de afgelopen weken hebben doorgevoerd in hun fondsencoverage.
Cathie WoodCathie Wood over Rize ETF deal, AI, Nvidia en bitcoin play-circle--s
VIDEO - Morningstar's Valerio Baselli spreekt met ARK Invest oprichter Cathie Wood over haar stap naar de Europese markt, de beloftes van artificial intelligence, thematisch beleggen en waarom ze geen spijt heeft dat ze de spectaculaire rally van Nvidia niet helemaal heeft uitgezeten.
Kenneth LamontARK zet voet in Europa, maar dat is nog geen aanbeveling play-circle--s
VIDEO - ARK heeft Rize ETF overgenomen om een plek te krijgen in Europa. Morningstar's analist voor passieve strategieën, Kenneth Lamont, is niet bepaald onder de indruk van deze stap. In deze video legt hij uit waarom.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldGold Medalist fondsen
Deze fondsen krijgen onze hoogste ratings: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten