Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen
Morningstar brengt het maandelijkse overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde Europese aandelen. De lijst bevat de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar European Market Large-Mid Cap Index. Bekijk welke aandelen de aantrekkelijkst gewaardeerde zijn voor januari.
globe mapFonds van de Week: BNY Mellon Long-Term Global Equity Fund
Het team van het BNY Mellon Long-Term Global Equity Fund is ervaren en past een proces toe dat is gericht op kwaliteit. Met een geconcentreerde portefeuille weet deze strategie concurrenten te verslaan, zeker in lastige markten. De Morningstar Analyst Rating is Silver.
RWE windZo staan de nutsbedrijven ervoor in Europa
De meeste Europese nutsbedrijven zijn ondergewaardeerd op de beurs. Beleggers staan nog steeds wantrouwend tegenover deze ondernemingen, maar zeker waar het gaat om Engie en RWE is dat niet terecht, vindt Morningstar: die twee zijn favoriet in de sector. En hoe zit het ook alweer met de huidige hoge energieprijzen: blijft dat zo?
Hortense and OllieWat kunnen we in 2022 verwachten voor ESG play-circle--s
VIDEO - Nu BlackRock-CEO Larry Fink overheden op de korrel neemt omdat ze te weinig doen om vooraan te staan bij ESG beleid, kijken we vooruit naar de ontwikkelingen op ESG-gebied die we in 2022 kunnen verwachten.
BlackRock's Larry FinkLarry Fink's outlook voor 2022: zijn 9 inzichten
BlackRock's invloedrijke CEO Larry Fink sprak op een outlook-event over zijn verwachtingen voor 2022. Morningstar was erbij en hoorde Finks overwegingen omtrent consumentengedrag, covid-19, ESG en rendementen op aandelen.
Wrong Way signHoeveel schuld is te veel schuld?
Schulden hoeven niet verkeerd te zijn. Er kunnen goede redenen voor zijn om ze aan te gaan. Maar het blijft oppassen. Morningstar schetst situaties waarin u, als het u overkomt, op de rem moet trappen en méér reserves moet aanhouden.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldFondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings