Welkom bij Morningstar.be! Bekijk de veranderingen en ontdek hoe onze nieuwe functionaliteiten u kunnen helpen bij uw beleggingsbeslissingen.
Drie mythen over duurzaam beleggen ontkracht door Morningstar
Particuliere beleggers die meer willen doen met duurzaam beleggen en dat met hun adviseur bespreken, stuiten nogal eens op een adviseur die duurzaam nogal makkelijk wegwuift als niet zo’n interessante optie. Die houding is veelal gestoeld op drie mythen over vermeende gebreken van duurzaam beleggen. Morningstar wil die mythen ontkrachten op basis van feiten.
Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large- en mid-cap aandelen
Morningstar's overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde wereldwijde aandelen toont de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar Global Markets Large-Mid Cap Index. Het gaat daarbij om large-cap en mid-cap aandelen. Bekijk de Global Large-Mid Cap Pick List voor oktober.
Philips verrast met winstwaarschuwing door handelsoorlog
Philips maakte beleggers aan het schrikken met een winstwaarschuwing zo'n twee weken voorafgaand aan de derdekwartaalcijfers. De wereldwijde handelsconflicten en hogere importtarieven snoepen onverwacht een deel van de winstmarge af. Philips is druk bezig om dat te ondervangen door productie te verplaatsen, maar dat duurt langer dan eerder gedacht.