Morningstar Fund Awards BE 2024

  Dit zijn de genomineerden voor de Morningstar Awards 2024

  • Morningstar Award BE 2023

   Asset Manager Award

   De Asset Manager Award van Morningstar bekroont het beste fondshuis bij de Morningstar Awards for Investing Excellence 2024. Dit zijn de genomineerde fondshuizen.

  • Morningstar Award BE 2023

   Asset Manager Sustainable - Investing Award

   Morningstar reikt naast de Asset Manager Award ook nog een tweede fondshuis award uit en die is voor het fondshuis dat het best presteert op het gebied van duurzaamheid. Dit zijn de kanshebbers voor de Asset Manager Sustainable-Investing Award.

  • Morningstar Award BE 2023

   Aandelen Europa

   Het is weer bijna tijd voor de Morningstar Awards for Investing Excellence. U krijgt alle genomineerden voor de categorie-awards en voor de fondshuis-awards te zien. Dit zijn de kanshebbers in de categorie Aandelen Europa.

  • Morningstar Award BE 2023

   Aandelen Wereldwijd

   De Morningstar Awards for Investing Excellence staan weer voor de deur en het is tijd om de genomineerden bekend te maken. Dit zijn de kanshebbers in de categorie Aandelen Wereldwijd.

  • Morningstar Award BE 2023

   Allocatiefondsen

   Morningstar maakt de genomineerden voor de Morningstar Awards for Investing Excellence 2024 in alle categorieën bekend. Dit zijn de kanshebbers in de categorie Euro Allocatie.

  • Morningstar Award BE 2023

   Obligatiefondsen

   Dit zijn de genomineerden voor de Morningstar Awards for Investing Excellence 2024 in de categorie Euro Obligaties. Kijk snel welke obligatiefondsen kans maken op de felbegeerde trofee.

  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten