Welkom bij Morningstar.be! Bekijk de veranderingen en ontdek hoe onze nieuwe functionaliteiten u kunnen helpen bij uw beleggingsbeslissingen.
Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large- en mid-cap aandelen
Morningstar's overzicht van aantrekkelijkst gewaardeerde wereldwijde aandelen toont de meest ondergewaardeerde aandelen op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis uit de Morningstar Global Markets Large-Mid Cap Index. Het gaat daarbij om large-cap en mid-cap aandelen. Bekijk de Global Large-Mid Cap Pick List voor oktober.
Philips verrast met winstwaarschuwing door handelsoorlog
Philips maakte beleggers aan het schrikken met een winstwaarschuwing zo'n twee weken voorafgaand aan de derdekwartaalcijfers. De wereldwijde handelsconflicten en hogere importtarieven snoepen onverwacht een deel van de winstmarge af. Philips is druk bezig om dat te ondervangen door productie te verplaatsen, maar dat duurt langer dan eerder gedacht.
Fonds van de Week: Pimco Global Investment Grade Credit Fund
Het fonds Pimco Global Investment Grade Credit Fund heeft een deskundige beheerder aan het hoofd van een sterk team obligatiespecialisten. Ze maken goed gebruik van alles wat Pimco als fondshuis te bieden heeft en hun consistente aanpak heeft een sterk track record opgeleverd. Morningstar kent het fonds een Morningstar Analyst Rating van Silver toe.