zaterdag 24 augustus 2019

Fonds van de Week: PineBridge Global Dynamic Asset Allocation Fund
Het PineBridge Global Dynamic Asset Allocation Fund is een sterke keus voor beleggers die een multi-asset fonds zoeken, oordeelt Morningstar. De robuuste, flexibele, maar niet te gecompliceerde aanpak van asset allocatie die het beheerteam toepast, werkt. Daarom verhoogt Morningstar de Morningstar Analyst Rating van Bronze naar Silver.
Dit zijn de nieuwste ratingwijzigingen van fondsen bij Morningstar
De fondsanalisten van Morningstar hebben opnieuw een reeks beleggingsfondsen van een nieuwe Morningstar Analyst Rating voorzien: upgrades, downgrades en nieuwe coverage. Daaruit pakken we van de afgelopen twee weken twee fondsen die voor het eerst een Morningstar Analyst Rating hebben ontvangen. Bekijk ze allebei in dit overzicht.
Dit maakt nieuwkomer Adyen anders dan zijn concurrenten play-circle--s
Adyen zet de internationale industrie voor betalingssystemen op zijn kop. De nieuwkomer bleek een disruptor die dankzij een ongeëvenaard breed platform zijn plek wist te veroveren met snelle groei. Maar de waardering is aan de hoge kant. Morningstar komt tot een andere waardering dan de markt, omdat een belangrijke groeimotor niet op volle kracht meedraait. Bekijk het interview met Morningstar-analist Johann Scholtz over Adyen.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas