zondag 1 februari 2015

Beleggingsfonds van de week: Neuberger Berman Emerging Debt Hard Currency Fund
Emerging market debt was één van de best presterende obligatiecategorieën afgelopen jaar. Dat rendement niet zonder risico komt werd maar weer eens bewezen door het technisch faillissement van Argentinië en de kritieke financiële situatie in Venezuela en Oekraïne. Met een Analyst Rating 'Silver' behoort Neuberger Berman Emerging Debt Hard Currency Fund tot Morningstars meest favoriete beleggingsfondsen in deze categorie.
Davos
In Amerika zijn er een aantal innovatieve, aantrekkelijke, toegankelijke en laagdrempelige beleggingswebsites. In Nederland zijn we minder gewend zelf voor onze financiële toekomst te zorgen. Met de brochure Beleggen? Bereid u goed maken we een begin.
Indrukwekkend: 10 beleggingsfondsen die de benchmark verpletteren (1)
Actief beleggen staat onder druk door tegenvallende prestaties en de toenemende populariteit van ETFs. Toch zijn er wel degelijk beleggingsfondsen te vinden waarbij de beheerder waarde toevoegt voor beleggers. Morningstar presenteert tien aandelenfondsen met een indrukwekkende 10-jaars rendementshistorie. Deel 1: Invesco, Henderson, First State en Candriam.