zondag 20 januari 2019

Fonds van de Week: NN Duurzaam Aandelen Fonds
Het proces van het NN Duurzaam Aandelen Fonds heeft de afgelopen jaren belangrijke wijzigingen ondergaan. De nadruk is meer op groei komen te liggen en de duurzaamheidsinvulling is verdiept. Het track record is sterk, want het fonds verslaat zijn concurrenten. De Morningstar Analyst Rating blijft gehandhaafd op Bronze.
Drie aandelen waar de Ultimate Stock Pickers toekomst in zien
De Ultimate Stock Pickers hebben hun slag geslagen nu aandelen flink goedkoper zijn geworden als gevolg van de herhaalde beurscorrecties. We belichten drie aandelen die nu aantrekkelijk gewaardeerd zijn, en kansrijk voor de toekomst: Walt Disney, Sabre en American International Group.
Radiosignalen
Gerekend vanaf de bodem in 2009 is de markt er weer stevig bovenop gekomen, maar destijds waren weinig particuliere beleggers geïnteresseerd. Er werd toen maar weinig reclame voor gemaakt voor beleggen. Vandaag de dag zijn er juist weer heel veel radiocommercials te horen die beleggen promoten. Maar is nu de top van de markt nabij? Radiocommercials blijken een onverwacht goede contra-indicator te zijn voor de beleggingsmarkt.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas