maandag 18 maart 2019

Drie aandelen die Ultimate Stock Pickers aan- of verkochten
De Ultimate Stock Pickers hebben hun portefeuilles de afgelopen maanden duidelijk geherbalanceerd: de wegingen van de diverse sectoren zijn flink gewijzigd. Morningstar zet op een rij welke sectoren momenteel overwogen en zijn en welke onderwogen bij de 26 toonaangevende fondsbeheerders.
Top 5 Mixfondsen USD Neutraal - Wereldwijd: Allianz aan kop
Voor beleggers die het lastig vinden om te kiezen of ze in aandelen of in obligaties willen beleggen, is er een tussenweg: mixfondsen. Die zijn er in diverse soorten met verschillend risicoprofiel, van defensief tot offensief. Daartussenin zit de categorie Mixfondsen Neutraal met fondsen die een portefeuille hebben met een gelijke verdeling tussen aandelen en obligaties. Deze week belichten we de Top-5 van best presterende fondsen in de Morningstar Categorie Mixfondsen USD Neutraal - Wereldwijd.
Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large cap aandelen
De wereldwijde aandelenmarkten zijn afgelopen maand iets gestegen en dat veroorzaakt weer nieuwe wijzigingen op de lijst met aantrekkelijkst gewaardeerde wereldwijde large-cap aandelen. Bekijk bij Morningstar de Large Cap Global Core Pick List voor maart.

Marktactiviteit en waardering

Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas