Welkom bij Morningstar.be! Bekijk de veranderingen en ontdek hoe onze nieuwe functionaliteiten u kunnen helpen bij uw beleggingsbeslissingen.
Fonds van de Week: Pimco Global Investment Grade Credit Fund
Het fonds Pimco Global Investment Grade Credit Fund heeft een deskundige beheerder aan het hoofd van een sterk team obligatiespecialisten. Ze maken goed gebruik van alles wat Pimco als fondshuis te bieden heeft en hun consistente aanpak heeft een sterk track record opgeleverd. Morningstar kent het fonds een Morningstar Analyst Rating van Silver toe.
Zo werkt de vernieuwde Morningstar Analyst Rating
Morningstar introduceert binnenkort verbeteringen aan de toekomstgerichte fondsenratings, de Morningstar Analyst Rating en de Morningstar Quantitative Rating. In dit nieuwe raamwerk spelen de kosten van een fonds een prominente rol, wordt de lat hoger gelegd voor actieve fondsen en concentreren we onze kwalitatieve analyse op de pijlers People, Process en Parent.
Top-5 aandelen wereldwijd: Thematics Safety Fund aan kop
Het derde kwartaal was een lastig kwartaal voor beleggers. Hoewel de MSCI World index nog eens vijf procent steeg over de afgelopen drie maanden en daarmee het jaarrendement naar 23,3% tilde, is het wel een kwartaal met ups en downs geweest. Wederom waren het de centrale banken wereldwijd die het beeld bepaalden op de markten. De haperende wereldwijde economische groei, politieke spanningen en de voortmodderende handelsgeschillen brachten de Amerikaanse en Europese centrale banken ertoe het vertrouwde medicijn van renteverlagingen weer van de plank te halen.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.

Tools

Fondsen Screener
Gebruik deze screener om fondsen te zoeken die aan uw criteria voldoen.
Vergelijker
Vergelijk meerdere beleggingen met elkaar.
Portefeuille Manager
Bouw, volg en analyseer beleggingsportefeuilles.