Dit zijn 12 ondergewaardeerde Europese aandelen
bear bull
De turbulentie op de beurzen van de afgelopen maanden heeft diepe dalen veroorzaakt, aandelen die weer opveren, maar ook aandelen die nog altijd aantrekkelijk gewaardeerd zijn en tegelijk kwaliteit hebben. Morningstar zet 12 ondergewaardeerde Europese aandelen op een rij.
china flagTop-5 Aandelen Chinese A-shares: Robeco aan kop
De afgelopen jaren waren roerige tijden voor China. De coronapandemie, oplopende binnenlandse onrust, geopolitieke spanningen en een vastgoedcrisis zijn zomaar wat voorbeelden. Desondanks zit president Xi Jinping nog steviger in het zadel. Beleggers die in China willen beleggen, kunnen kiezen uit diverse soorten aandelen, te weten A-, B- en H-shares.
gas pipelineDoor zonder Russisch gas 2: hoe belangrijk is duurzame energie?
De Europese Unie wil (en moet) haar energievoorziening anders gaan regelen: zonder Russisch gas en ook duurzamer, vanwege het klimaat. Maar is het masterplan onder denaam REPowerEU realistisch? In deel 2 van dit tweeluik ontleden de energie-analisten van Morningstar de EU-strategie om meer en meer over te stappen op duurzame energie.
matthew donen francesco lavecchiaWindenergie: Europa dreigt overvleugeld te worden door China play-circle--s
VIDEO - Europa is volop in energietransitie met een grote rol voor windenergie. Maar China dreigt de Europese fabrikanten van windmolens weg te concurreren. Na afhankelijkheid van Rusland voor gas dreigt Europa nu afhankelijk te worden van China voor schone energiebronnen. Morningstar-analist Matthew Donen legt in gesprek met Francesco Lavecchia uit wat er gaande is in de industrie voor windenergie.
BarometerMarktbarometer november: rally zet alle stijlen in het groen
De maand november liet een aardige rally op de aandelenmarkten zien en daardoor boekten zowel de waarde- als de groei-stijl flinke winsten. De Morningstar Style Box kleurt diep groen in alle negen stijlsegmenten. Dit is de Morningstar Marktbarometer over november.
Ollie Smith and Evangelia GkekaObligaties: in welke marktsegmenten zit outperformance? play-circle--s
VIDEO - De obligatiemarkt maakt een lastig jaar door. Toch zijn er nog altijd segmenten te vinden die outperformance boeken. We hebben het dan niet over hoge zwarte cijfers, maar over het relatief beter doen dan de concurrentie of de benchmark. Outperfomance betekent dan niet 'beter', maar 'minder slecht'. Morningstar's obligatie-analist Evangelia Gkeka legt het uit.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldFondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings