ASMI is een te dure parel in de chipindustrie
asmi
Chipmachinemaker ASM International is dankzij zijn ALD-machines een bijzondere nichespeler in de chipindustrie. De markt stuwt jubelend de aandelenkoers op, maar Morningstar vindt het aandeel overgewaardeerd. Toch ziet onze analist een zonnige toekomst voor ASMI.
miningTop-5 Aandelen Mijnbouw: Schroders aan kop
De energietransitie vraagt enorme investeringen in nieuwe infrastructuur die een groeiende vraag naar grondstoffen met zich meebrengt. Dit heeft de mijnbouwindustrie zelfs bij duurzame fondsen op de radar gebracht. Het rooskleurige vooruitzicht vertaalt zich vooralsnog niet in oplopende grondstofprijzen en dito aandelenkoersen van mijnbouwbedrijven.
Nvidia logoKoerssprong Nvidia na opnieuw sterke winstgroei en outlook
En alweer rapporteerde chipontwikkelaar Nvidia een kwartaal met een forse omzet- en winstgroei. De outlook die Nvidia geeft voor het lopende kwartaal overteft die van analisten. Morningstar verhoogt de Fair Value van $480 naar $730 op basis van verhoogde lange-termijnverwachtingen.
Thomas de FauwZo kiest u het juiste allocatiefonds play-circle--s
VIDEO - Allocatiefondsbeheerders die de kunst van tactische allocatie over langdurige cycli beheersen, zijn lastig te vinden. Morningstar's fondsanalist Thomas De Fauw helpt u bij het kiezen van de juiste multi-asset strategie.
Matias MottolaWaarom keren beleggers zich af van multi-asset fondsen? play-circle--s
VIDEO - Morningstar's Matias Möttölä, director manager research in Europa, ziet de voorkeuren van fondsbeleggers veranderen sinds de rentes weer zijn gaan stijgen. Multi-asset fondsen lijken uit de gratie. Hoe komt dat?
ETF graphic and calculatorPassief wordt actief: de nieuwe trend in ETF's
Actief beheerde ETF's worden steeds populairder, maar toch zijn het niet altijd geschikte alternatieven voor echte actieve fondsen, zo laat onderzoek van Morningstar zien.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldGold Medalist fondsen
Deze fondsen krijgen onze hoogste ratings: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten