thailandFonds van de Week: Amundi Index MSCI Emerging Markets
Het indexfonds Amundi Index MSCI Emerging Markets biedt brede diversificatie en lage kosten. Het neigt naar de grotere landen onder de opkomende markten en daarin wijkt het af van zijn benchmark. Deze strategie heeft vanaf nu een Morningstar Analyst Rating van Bronze.
Elon MuskHierom is Tesla’s ESG rating niet echt geweldig
Elon Musk is boos op S&P omdat die het aandeel Tesla uit een duurzaamheidsindex heeft gegooid. Maar de reden van S&P om dat te doen snijden heus wel hout. ESG is meer dan alleen de E.
pastriesTop-5 Wereldwijde Mixfondsen neutrale allocatie: Ruffer aan kop
De neutrale mixfonds-portefeuille bestaande uit 50% aandelen en 50% obligaties blijft populair ondanks de year-to-date verliezen. Morningstar onderzoekt welke 5 fondsen in deze categorie het best presteerden over de eerste vier maanden van dit jaar.
etf incomeDrie tips voor het handelen in ETF's
Handelen in ETF's gaat in de kern op dezelfde manier als handelen in aandelen. Ze heten niet voor niets 'exchange-traded'. Prijsvorming via de beurs dus, en dat realiseren beleggers zich niet altijd. Morningstar geeft drie tips voor het handelen in ETF's.
Nobelprijs winnaar Richard Thaler: beleggers zijn hardleers play-circle--s
Valerio and Richard Thaler
De Amerikaanse econoom en Nobelprijs winnaar Richard Thaler verzorgde de keynote speech bij de Morningstar Italy Awards for Investing Excellence 2022 en daarom sprak Morningstar's Valerio Baselli met hem over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedragseconomie en de huidige marktsituatie.
Small water stream in green mountainsWaterschaarste als thema voor de beleggingsportefeuille play-circle--s
VIDEO - De schaarste aan water en de risico's omtrent beschikbaarheid van water in grote delen van de wereld kan een beleggingsthema zijn. Sustainalytics heeft een nieuwe tool ontwikkeld waarmee beleggers de water-risico's in de beleggingsportefeuille kunnen beoordelen.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldFondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings