Nick KirrageFonds van de Week: Schroder Global Recovery Fund
De strategie van het Schroder Global Recovery Fund kent een tegendraadse beleggingsfilosofie en dat vraagt geduld. De consistente aanpak van het team levert een sterk track record op. De Morningstar Analyst Rating is Bronze.
ESG Commitment LevelESG-critici slaan de plank mis
Met een groeiende populariteit van duurzaam beleggen, klinkt er ook steeds vaker kritiek. Echter, duurzaam beleggen gaat niet over het sorteren van bedrijven in goed en slecht. Evenmin lijkt daardoor een overwaardering van als duurzaam gelabelde aandelen te kunnen ontstaan.
DSM - koninkrijk binnen de voedingsindustrie
DSM Heerlen
Vorige week kondigde DSM aan zijn materialendivisie te verkopen. Het oude staatsmijnenbedrijf gaat zijn blik volledig op voeding en gezondheid richten. Wat betekent die beslissing voor aandeelhouders? Dit is hét moment om het aandeel te verkopen, vindt Morningstar-analist Rob Hales.
for sale signsDe voors en tegens van beleggen in vastgoed
Stijgende huizenprijzen maken vastgoed tot een interessante beleggingscategorie. Morningstar analyseert de voors en tegens van vastgoedbeleggen als bron van reguliere inkomsten.
man with a large gold coinMoet je iemand helpen met schulden aflossen?
Schuld kan een behoorlijke belemmering zijn, dus iemand anders helpen om die af te lossen lijkt een goed idee. Maar stel wel duidelijke regels op voordat je hulp aanbiedt.
Gordon Fraser BlackRock Emerging MarketsHier liggen kansen in opkomende markten play-circle--s
VIDEO - BlackRock's Gordon Fraser, winnaar van de Rising Talent Award bij de Morningstar Fund Manager of the Year Awards, vertelt waar volgens hem de kansen liggen in opkomende markten. Bekijk de video. 

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookies