Een gids boordevol tips

In de tweede versie van de aandelengids vindt u opnieuw onze beste tips in elke sector. Doe mee en win een iPad 2!

Morningstar 02 juli, 2011 | 12:08
Facebook Twitter LinkedIn

De Morningstar Aandelengids is weer uit en ook in deze tweede worden weer diverse aandelen tips gegeven. U kunt de gids downloaden voor de iPad of online bekijken.

Klik hier voor de wedstrijd en win een iPad 2!

Morningstar is één van ’s werelds grootste aanbieders van onafhankelijk beleggingsresearch en biedt particuliere beleggers toegang tot haar institutionele research om hen te helpen betere beleggingsbeslissingen te maken. Om die reden brengen we samen met de Telegraaf de Aandelengids vol handige beleggingstips, waarvan de Morningstar aandelenanalisten vinden dat ze ondergewaardeerd zijn en/of een sterke concurrentiepositie hebben binnen hun industrie.

De tweede editie van de Aandelengids bevat dit keer het thema  Beleggen in Autofabrikanten met aandelenrapporten van 11 beursgenoteerde autofabrikanten waaronder Fiat, Volkswagen en Toyota.

Maar ook deze keer worden de 6 sectoren technologie, consumentengoederen, grondstoffen, financiële dienstverlening, energie en gezondheidszorg weer beschreven een diepgaande analyse van 30 internationale aandelen inclusief de top 12 aandelen. Lees daarom dit keer in de gids waarom onder meer AMD, Apple, General Motors, Wells Fargo en General Electric tot de topkeuzes van de onafhankelijke Morningstar-analisten behoren.

Verder zijn er dit keer interviews met twee top prominenten van internationale multinationals, Rolf-Dieter Schwalb (CFO van DSM) en Marc Engel (CPO van het jaar 2010) en de CPO van Unilever.

De Aandelengids is een digitaal magazine en een gezamenlijk initiatief van Morningstar en De Financiële Telegraaf en is gratis te downloaden via de Apple App Store en online te lezen. Dus wilt u volledig up-to-date blijven met up-to-date analyses en realtime prijsinformatie van Morningstar download dan de iPad App.

In de Apple App Store is De Aandelengids terug te vinden onder “Morningstar Aandelengids”. 

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten