Morningstar wint Gouden Stier voor beste educatieve beleggingsinstelling

En de Gouden Stier voor beste educatieve beleggingsinstelling gaat naar: Morningstar! "Een mooie erkenning van ons streven om beleggers te helpen betere beleggingsbeslissingen te nemen."

Morningstar 14 november, 2014 | 9:01
Facebook Twitter LinkedIn

Jurylid Corné van Zeijl benadrukte het belang van een educatieve prijs en noemde het misschien wel de belangrijkste categorie. Want beleggen begint met leren. Van Zeijl prees de onafhankelijke positie die Morningstar inneemt in het beleggingslandschap. Hij wees erop, dat Morningstar met zijn artikelen en toepassingen geen beleggingsproducten hoeft te verkopen of transacties hoeft te genereren.

"Deze prijs is een mooie erkenning van ons streven om beleggers te helpen betere beleggingsbeslissingen te nemen", vindt Morningstar-redacteur Maarten van der Pas, die het beeldje van een gouden stier in ontvangst nam. "Op dit moment bereiden we een verbetering van morningstar.nl voor en gaan we nog meer artikelen publiceren waarmee beleggers hun kennis kunnen vergroten."

In de categorie 'Beste eductieve beleggingsinstelling' was Morningstar genomineerd met Lynx, Alex Academy, AEX-College en ABN Amro/abnamromarkets.nl. De jury bestond dit jaar naast Van Zeijl uit Peter Verhaar, Jaap Koelewijn, Giuseppe van der Helm en Koen Laarhoven. De Gouden Stier werd dit jaar voor de achtste keer georganiseerd en is een initiatief van beleggerswebsite belegger.nl en is naar eigen zeggen de Oscar van de beleggingswereld.

De winnaars en juryleden van de Gouden Stier 2014.(Klik op foto voor vergroting)

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten