Even uitpuffen…ik dacht het niet!

Er komt de komende weken veel relevante informatie op beleggers af. Er is voldoende stof tot nadenken.

San Lie, 12 april, 2012 | 14:04
Facebook Twitter LinkedIn

Ik heb een drukke periode achter de rug. Naast alle berekeningen en voorbereidingen voor de Morningstar Awards in zowel België als Nederland, heb ik komende week ook nog Luxemburg voor de boeg.
Wie denkt dat het allemaal hetzelfde riedeltje is, komt bedrogen uit. Vooral het feit dat de genomineerde fondsen ook daadwerkelijk in een bepaald land beschikbaar moeten zijn voor retail-beleggers, maakt dat het universum per land nogal kan verschillen.

Tijd voor vakantie? Graag, maar helaas nog even niet. Gelukkig zijn er de komende weken nog voldoende evenementen waar wij als Morningstar met u van gedachten kunnen wisselen.
Zo wordt op vrijdag 20 april in Den Haag het congres Grip op je vermogen georganiseerd, een initiatief van de bladen Elsevier en Beleggers Belangen. Als ik het programma en de sprekers beoordeel, dan denk ik dat er die middag veel relevante informatie is te vergaren voor beleggers. Mocht u geïnteresseerd zijn, meld u dan snel aan!

In Brussel wordt op zaterdag 5 mei de Finance Day georganiseerd, geïnitieerd door beleggersmagzines Trends en Moneytalk. Alhoewel het programma voor deze dag nog niet helemaal rond is, lijken ook hier een aantal gerenommeerde experts hun licht te laten schijnen op een aantal voor beleggers relevante onderwerpen. Ook hier kunt u zich reeds voor aanmelden.

Last but not least verwijs ik u graag naar de speech die de Theodor Kockelkoren, bestuurslid van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), vorige week hield bij de uitreiking van de Morningstar Awards in Nederland. Voldoende stof tot nadenken, lijkt mij.

Facebook Twitter LinkedIn

Over de auteur

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings        Beleidsdocumenten