Maak kennis met Morningstar op LinkedIn

Om u als belegger nog beter van dienst te zijn, biedt Morningstar u beleggingsresearch, nieuws en tips voortaan op een nieuwe manier aan via LinkedIn. Op één handige overzichtspagina vindt u alle informatie bij elkaar die u helpt om betere beleggingsbeslissingen te kunnen nemen.

Robert van den Oever 15 december, 2016 | 14:46

Wellicht kent u Morningstar op LinkedIn al van de Morningstar Benelux groep waarin we u op de hoogte houden van alle relevante beleggingsinformatie. In de groep vindt u artikelen over beleggingsfondsen en aandelen, duurzaam beleggen, onderzoeksrapporten, video's van evenementen en handige weetjes die u helpen bij het nemen van uw beleggingsbeslissingen.

Deze week hebben we op LinkedIn iets nieuws gelanceerd om u nog beter van dienst te kunnen zijn: de Morningstar Benelux Showcase. Op deze pagina vindt u in één handig overzicht alle relevante informatie van en over Morningstar Benelux bij elkaar. Tips over beleggingsfondsen, ETF's en aandelen, onderzoek, evenementen, de Morningstar Awards, wie de beste fondsbeheerders zijn, en alles wat u verder nog moet weten over beleggen.

 

(klik op afbeelding voor vergroting)

Vanaf nu zullen wij u als belegger via deze Showcase pagina continu op de hoogte houden over wat er speelt in de wereld van beleggen in beleggingsfondsen en aandelen. Uiteraard blijven we dat ook gewoon doen via ons Twitter-account @MorningstarBNL.

Op termijn vervangt de Showcase pagina de Morningstar Benelux groep, dus wij moedigen u aan om de Showcase pagina te gaan volgen, zodat u zeker weet dat u niets mist.

Lees meer:

- Active share: wat is het en waarom is het belangrijk?

- Dit zijn de aantrekkelijkste Europese aandelen

Over de auteur

Robert van den Oever  Robert van den Oever is research editor bij Morningstar Benelux